5 Milieubewuste haarverzorgingsmerken

      Geen reacties op 5 Milieubewuste haarverzorgingsmerken

Een verzorgd uiterlijk en gezond uiterlijk is voor iedereen belangrijk maar soms niet even makkelijk om te behouden. Door de juiste producten te gebruiken kun jij je haar levendig en gezond houden zonder het te beschadigen. Veel haar producten bevatten namelijk allerlei chemicaliën waar je hoofdhuid niet zo blij van wordt. Dit kan irritatie veroorzaken, beschadigd haar en dit heeft indirect invloed op je gemoedstoestand. Neem daarom een bewuste keuze in de producten die je voor je verzorging, zoals je haar, gebruikt. In dit artikel worden 5 milieubewuste haar product merken belicht die niet alleen goed zijn voor je gezondheid maar ook voor de planeet. 

1 Indola Haarproducten 

Indola een relatief jong merk. Met zijn innovatieve benadering en snelle ontwikkelingen willen zij de laatste trends en ontwikkeling doorvoeren voor haarproducten. Indola heeft een breed assortiment met shampoos, conditioners en veel meer. Alle producten van Indola zijn milieuvriendelijk en worden niet getest op dieren. Wil jij de laatste innovaties voor je haarverzorging proberen? Indola is daarom een absolute aanrader en heeft producten in het assortiment voor ieder haartype. Probeer het zelf eens. 

2 Davines

Al bijna 40 jaar een bekend gezicht onder de haarverzorging; Davines. Davines is een Italiaans merk voor het hogere segment. Al vanaf dag 1 willen zij kwalitatieve producten aanbieden die niet alleen het verschil maken bij gebruik maar ook op de impact van het bedrijf in de wereld. Alle producten zijn milieuvriendelijk en gemaakt van natuurlijke producten. Daarnaast wordt het gehele productieproces gerealiseerd met 100% duurzame energie. 

3 Pureology 

Zoals de naam al aangeeft staat Pureology voor 100% pure, natuurlijke haarproducten die daarnaast ook 100% vegan zijn. Dat wil zeggen dat de producten geen dierlijke producten of bijproducten bevat. Pureology focust zich vooral producten voor haarkleuring en de verzorging hiervan. Deze producten gaan namelijk vaak gepaard met veel chemicaliën. 

4 Nohbo Drops

Nohbo Drops is een van de laatste innovaties op het gebied van milieuvriendelijke verpakkingen. Het product doet je denken aan wasmachine pods of tabletten voor de vaatwasser waarbij je de verpakking niet hoef te verwijderen. Deze Nohbo Drops zijn namelijk perfect gedoseerde hoeveelheden shampoo of conditioner waarbij de verpakking oplost als het in aanraking komt met water. Hierdoor hoeven er geen milieuvervuilende verpakking worden gebruikt. 

5 Weleda

Weleda haarverzorging staat al voor bijna 100 jaar natuurlijke haarverzorging. Voor de productie van hun producten denken ze niet alleen aan de klant maar ook aan de planeet. Het gehele productieproces van start tot finish is duurzaam ingericht. Ze proberen in elk proces zo efficiënt en duurzaam mogelijk het te optimaliseren zodat het product zo min mogelijke afdruk heeft op het milieu. Met hun jarenlange ervaring en ideale is Weleda zeker het proberen waard.