5 Themafeestjes om nooit te vergeten

      Geen reacties op 5 Themafeestjes om nooit te vergeten

Iedereen houdt van een feestje. Gezellig met familie en vrienden samen komen is iets wat men al jaren doet. Helemaal in deze tijd dat samenkomen lastiger is geworden door de pandemie snakt men des te meer naar een feestje om weer het leven te kunnen vieren. Om een feestelijke avond nog gezelliger te maken is het een leuk idee om er een twist aan te geven. Door het organiseren van een themafeestje maak je de avond nog even iets leuker en specialer. Iedereen doet zijn best om er extra goed uit te zien deze avond. Soms grappig, soms extra chique. In deze blog benoemen we vijf themafeestjes die het proberen waard zijn voor een geslaagde avond. 

Jungle thema

Wil je een ‘wilde’ feestavond? Dan is het een leuk idee om jungle als thema avond te geven. Je kunt namelijk met jungle uit een heel breed scala met outfits kiezen. Zo kun je er voor kiezen om als Tarzan of Jane te gaan maar ook als een wild dier. Zo zijn er talloze opties waaruit je kan kiezen. Vaak zijn de outfits wat schaarser gekleed waardoor je het beter in de zomer kunt vieren als in de winter. Met bijpassende tropische drankjes heb jij gegarandeerd een topavond. 

Gemaskerd bal

Wil je een avond vol verrassingen, dan is een gemaskerd bal een leuk idee. Je kunt er voor kiezen om een chique outfit aan te doen waarbij vrouwen in galajurk gaan en mannen net in pak of met een jacquets. Gemaskerde ballen worden al eeuwen lang gegeven en waren vroeger al erg populair. Tegenwoordig wordt dit nog steeds gedaan en is daarom altijd leuk om een keer mee te maken.

Oktoberfest

Het populaire bierfeest uit Duitsland, want overigens in september wordt gevierd, is een gezellige avond vol plezier en gezang. Meezingen met Duitse volk nummers en vooral veel bier drinken zijn de ingrediënten voor een geslaagd Oktoberfest themafeest. De mannen gaan in lederhose verkleed en de dames in een Heidi kostuum. 

Superhelden avond

Iedereen heeft een superheld of wilde vroeger wel een superheld zijn. Met alle films en stripboeken van Marvel en DC Comics zijn er genoeg superhelden om uit te kiezen. Je hoeft overigens niet altijd verkleed te gaan als een stripheld, misschien is een bekende voetballer wel jouw superheld. Met superhelden avond kun je in ieder geval alle kanten op. 

90’s Party

In de jaren 90 begon de dance muziek echt goed van de grond te raken en ontstond er een pop cultuur met aparte outfits. Van felgekleurde trainingspakken tot kledij wat is blijven hangen uit jaren 80 scene. Met verschillende meezing nummers heb je sowieso een avond waar iedereen het naar zijn of haar zin kan hebben.