Cross pennen: al bijna twee eeuwen een favoriet

Fountain pen

Cross pennen worden regelmatig omschreven als de eerste moderne pennen. Dat komt omdat ze al bijna twee eeuwen pennen maken. Cross was van origine een juweliersbedrijf, maar in 1846 werden ze gevraagd om een pen te ontwerpen. De eerste Cross pen was daarmee een feit. Het interessante aan Cross pennen is dat u deze geschiedenis nog steeds terug ziet in het ontwerp ervan en deze zowel als pen als als sieraad fungeren. Kiest u voor een pen als deze, dan kiest u voor een eeuwenlange traditie. Maar in sommige aspecten is dit merk zeker niet traditioneel te noemen.

Cross pennen met een uniek mechaniek

Cross mag dan al bijna twee eeuwen pennen maken, de inhoud van hun pennen is verre van ouderwets. Op het mechaniek van ieder Cross pen zit een levenslange garantie, zoveel vertrouwen heeft Cross zelf in de kwaliteit die ze leveren. Mocht het mechaniek van uw pen defect raken, dan kunt u dit dus gratis laten vervangen. Deze pennen staan ook bekend om innovatie, ook al worden ze in de pennen wereld vaak in het midden segment geplaatst. Cross ontwikkelde een eeuw geleden al een voorloper op de moderne balpen en sindsdien heeft het ook voor een aantal andere interessante innovaties gezorgd. Cross pennen combineren een sierlijk uiterlijk met een modern en feilloos innerlijk en die combinatie is uniek.

Een Cross pen voor iedereen

Als u het assortiment Cross pennen doorloopt dan zult u zien dat er een groot aanbod is. Cross maakt onder andere vulpennen en balpennen, maar er zijn ook een aantal exclusieve en afwijkende pennen door Cross gemaakt. Heeft u een telefoon of tablet die met een stylus kan worden bediend, dan is deze waarschijnlijk gemaakt door Cross. Een Cross pen is betrouwbaar, kwalitatief en betaalbaar. Sommige journalisten, schrijvers en presidenten zweren erbij, dus u weet dat u met een speciale pen van dit merk en maak iets speciaals in huis haalt.

Een pen laten graveren

U kunt een Cross pen ook laten graveren voor een persoonlijk en attent cadeau. Er zijn maar weinig gelegenheden waarin Cross pennen geen goed geschenk zouden zijn, maar promoties, het slagen voor een diploma, een nieuwe baan en een nieuwe studie zijn hier goede voorbeelden van. U kunt de Cross pennen graveren met een betekenisvolle boodschap zodat de ontvanger altijd aan u en de gelegenheid wordt herinnerd als de pen tevoorschijn wordt gehaald. Omdat Cross ook bekend staat om de schitterende vormgeving is dit een geschenk dat vast dankbaar wordt ontvangen. Een Cross pen is echt een bijzondere pen in deze wereld.

Vraag een specialist om hulp

Er worden een groot aantal verschillende Cross pennen aangeboden en als u hier even geen keuze uit kunt maken dan bent u niet de enige. Ga daarom naar een specialist en vraag daar om hulp. Zij kunnen u exact vertellen welke pen het beste past bij uw schrijfstijl en bij wat u met de Cross pen wilt gaan doen. Cross staat voor schrijf genot, innovatie en design dus u wordt niet teleurgesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *