De mogelijkheden bij online kleding ontwerpen

Heb je er wel eens over nagedacht om online je eigen kleding te ontwerpen? Hiermee kun je jouw kleding precies zo laten maken als je dat zelf wilt, vaak nog tegen een schappelijke prijs ook! Maar, wat is er allemaal eigenlijk mogelijk bij online kleding ontwerpen? Dat vertellen we je graag dus lees gauw door en kom er achter!

Typen kleding

Bij online kleding ontwerpen kun je kiezen uit allerlei verschillende soorten kleding. Van trainingsbroeken tot windjacks en van t-shirts tot grote truien, er is ontzettend veel mogelijk. Eigenlijk kun je vrijwel ieder ‘standaard’ kledingstuk zelf ontwerpen. Wat vaak niet kan is kleding ontwerpen die buiten de standaard kledingsoorten zoals polo’s en sweaters vallen. Dit omdat je toch altijd een ontwerp aanbrengt op het kledingstuk en niet het kledingstuk zelf kunt ontwerpen. Daarvoor zul je zelf met schaar, naald en draad in de weer moeten gaan!

Alle kleuren van de regenboog

Door de vele verschillende bedrukkingstechnieken en ontwerpmogelijkheden kun je vrijwel iedere denkbare kleur laten aanbrengen op jouw kledingstuk naar keuze. Heb je dus een voorkeur voor een bepaalde kleur die je in de winkel zelden tegenkomt? Ontwerp je kleding dan lekker zelf!

Allerlei ontwerpen

Bij de meeste kleding ontwerp websites kun je zelf bepalen hoe het ontwerp er op de kleding uit komt te zien. Je kunt dat op verschillende manieren doen. Vaak zijn er verschillende lettertypen en afbeeldingen aanwezig die je kunt gebruiken om jouw inspiratie tot realiteit te maken, maar soms heb je ook de optie om zelf een afbeelding te uploaden. Zo kun je bijvoorbeeld een trui laten maken met een foto van je huisdier erop. Hoe leuk is dat?!

Zelf ontwerpen is fantastisch

Je kunt echt ontzettend leuke ontwerpen maken wanneer je zelf je kleding creëert. Ga er eens mee aan de slag en ontdek het zelf!