France Comfort

Eigen zwembad

Ben je op zoek naar een leuk vakantiepark met luxe en comfort in midden en Zuid-Frankrijk? Dan bent je bij France Comfort op de juiste plek. France Comfort biedt verschillende vakantieparken aan in het midden en Zuid-Frankrijk. Deze parken hebben vakantiehuisjes met Luxe en Comfort.

France Comfort
Locaties parken

De vakantiehuisjes bevatten allemaal gratis wifi, hierdoor bespaar je een hoop mobiele data. De parken hebben Nederlandse beheerders. Je hebt keuze uit 12 parken verspreid over het zuidelijke deel van Frankrijk. Sommige vakantiehuisjes hebben ook een privé zwembad, dan kan je rustig relaxen en afkoelen, zonder dat er andere mensen in de weg zwemmen.

De parken van France Comfort hebben vaak een restaurant, speelplaats met sporten zoals voetbal en tennis en animatie met Nederlands of Engelssprekende medewerkers. Je kunt gezellig met je gezin op vakantie gaan, er is genoeg te doen in de omgevingen. Op het park is meestal een zwembad, dan kan je even afkoelen van het warme weer, dat is leuk voor de kinderen en voor de ouderen om baantjes te trekken.

In de omgeving zijn veel dingen te doen, denk bijvoorbeeld aan lekker eten in een restaurant, of activiteiten zoals wandelen, mountainbiken en kanoën. Sommige parken liggen dicht aan zee, zo kan je een leuk dagje strand plannen.

villa 8 personen

Er zijn vakantiehuisjes tot wel 8 personen. Dat is handig voor twee gezinnen of voor grote gezinnen. Deze villa’s zijn luxe en vrijstaand. De meeste bevatten ook een zwembad erbij. Ze hebben 3 of 4 slaapkamers met een of tweepersoonsbedden. Sommige villa’s hebben ook nog een airco. De parken zijn goed beoordeeld door de gasten, op de sites van de parken staan reviews en kan je meer informatie vinden per park. Hier kan je vinden wat er te doen is in de omgeving en wat het park en de vakantiehuizen bevatten.