Heb je een hond? Maak dan kennis met Trixie!

Wanneer je al een tijd een hond hebt, dan vertel ik je waarschijnlijk niets nieuws. Maar ben je pas net de trotse eigenaar van een pup of wat oudere hond? Dan raad ik je aan  kennis te maken met Trixie. Trixie is een Duits merk dat veel innovatieve accessoires, spellen en andere benodigdheden heeft ontwikkeld voor honden. Want honden hebben meer nodig dan je denkt. Je wilt ze comfortabel kunnen uitlaten, vervoeren en eten en drinken kunnen geven. En ook wil je dat ze naar binnen en weer naar buiten kunnen als jij niet thuis bent. Trixie staat bol van de oplossingen.

Lekker wandelen met je hond in de zomer

De poten van je hond zijn gevoeliger dan je zou denken. De kussentjes zijn niet beschermd door haartjes en daardoor gevoelig voor kou en warmte. Het kan dus zomaar zijn dat je hond, ook als het heerlijk weer is, niet graag een rondje met je gaat lopen. Dit kan komen doordat de tegels of het asfalt te heet is voor de onbeschermde kussentjes op zijn poten. Door sokjes aan te trekken die je gemakkelijk vast maakt met klittenband zorg je dat de gevoelige kussentjes niet direct in contact komen met de hete ondergrond. Je hond zal weer graag met je meelopen!

Trixie is er ook voor vervoer

De meeste vervoerskratten voor huisdieren zijn krap en niet erg comfortabel. Trixie heeft daar een mooie oplossing voor. Het krat opent aan de zijkant met een deurtje en het krat is hoog en breed genoeg voor je hond om er comfortabel in te kunnen liggen. Je plaatst het krat gemakkelijk in de auto en je hond zal er maar al te graag zelf in gaan. Zeker wanneer je er ook nog eens voor zorgt dat het favoriete kleedje en speeltje van je hond aanwezig zijn. Je kunt je hond dan gemakkelijk meenemen.

En wat denk je van de zomerhitte?

Voor honden is het nog niet zo gemakkelijk om hun lichaamswarmte goed kwijt te raken. Ze kunnen, door hun dikke vacht, niet gemakkelijk afkoelen. En zullen dus door hijgen proberen af te koelen. Een oplossing is dan om een speciaal hondenzwembad neer te zetten. Dit zwembad is van een dikker materiaal en zal minder beschadigen dan een “mensenzwembad”. Een andere oplossing kan een koelmat zijn. Deze zijn uitermate geschikt voor honden die niet van water houden, maar die wel een koel plekje weten te waarderen.

Trixie heeft, behalve spullen voor honden, ook producten voor katten en knaagdieren in het assortiment. Kijk maar eens online!