Met je vriend shoppen voor herenkleding

Samen shoppen kan heel erg leuk zijn maar met een vriend die niet van shoppen houdt is het soms toch een moeilijkere taak. Soms wil je voor je vriend gewoon een leuk overhemd kopen maar hij heeft geen smaak dus ga je samen. De valkuilen zijn er genoeg, het lange wachten op kleedkamers en over het algemeen als je herenkleding koopt is het wat duurder dan damesmode. Veel vrouwen hebben ook de neiging om ook voor zichzelf nog te shoppen waardoor je vriend weer moet wachten, oftewel genoeg dingen die fout kunnen gaan.

Online

De voordelen van online zijn al wel bekend, het aanbod is enorm en dus is er genoeg keuze voor iedereen. Waar je dan op ook opzoek naar bent alles is er van sportkleding naar een volledig pak, kijk maar naar suitable voor het aanbod in herenmode. Het kost geen moeite of fysieke verplaatsing en ook qua tijd scheelt het veel want je hebt niet de reistijden of het verplaatsen van winkel naar winkel. Wel moet je oppassen met maten omdat je het niet kan passen dus kies wel onlineshops uit die een goede retourneer service hebben.

Tips

Als je toch plezier haalt uit het samen de stad in gaan zijn hier wat tips die ervoor zorgen dat jullie beiden een leuke middag hebben en slagen in het kleding vinden.

  1. Weet duidelijk wat je wilt halen
  2. Zoek de winkels uit waar je graag naartoe wilt
  3. Kijk online of er bepaalde kledingstukken zijn die je graag wilt passen zodat je niet doelloos in de winkel rondt loopt
  4. Maak duidelijke afspraken voor wie je shopt, voor beide of zoek je iets voor één van de twee
  5. Kies een tijdstip uit waar het relatief rustig is in de winkels
  6. Let op je budget