Patrizia Pepe

      Geen reacties op Patrizia Pepe

Een welbekend merk op de wereld, maar nog geen statement merk, dat is Patrizia Pepe. In dit artikel vertellen we je meer over een merk dat nog niet zo lang op de markt is en waar meer bekendheid voor moet komen. Lees dus gauw verder over dit mooie merk!

Het merk

Patrizia Pepe’s is een merk dat zich vooral gespecialiseerd in vrouwen fashion, met kleding en tassen. Het begon allemaal in 1993 waar de nu creative Director (Patrizia Bambi) en de nu President (Claudio Orrea) samen het merk oprichtte in Florence. Zij kozen voor de naam Pepe naast Patrizia’s naam omdat deze zich nauw identificeert met sensualiteit en een mooi contrast maakt met het tegenovergestelde.

Het merk Patrizia Pepe heeft als doel voor zich gesteld dat een vrouw zich kan identificeren met het merk om zich elke dag glamoureus te voelen van ochtend tot avond. Daarom hanteert het merk ook veel diversiteit en verschillende silhouetten. 

Hun idee om een  vrouw zich als nieuw te laten voelen in hun kleding proberen zij tot leven te brengen door middel van sensualiteit, oneerbiedigheid, moedigheid en zelfbeeld naar voren te brengen in hun designs. Zij willen graag dat de alledaagse vrouw uitgroeit tot een vrouw die bewust is van haar eigen lichaam en deze behandelt naar een goede gezondheid. Ook streven ze ernaar dat de vrouwen die hun kleren dragen sterk worden, onafhankelijk zijn, ervan houden om te experimenteren en een idealist is.

Met deze visie voor ogen maakt het merk Patrizia Pepe items die origineel zijn, te herkennen zijn in een groot publiek en die gewaardeerd zijn door de jaren heen. De collective van 

Patrizia Pepe vindt je in diverse warenhuizen en de webshops van deze warenhuizen, online in de Patrizia Pepe webshop of bij particulieren webshops, zoals op https://maeshillscollection.com/be/. Neem gerust een kijkje voor meer informative over prijzen, collectie en retourrechten.