Slimme beveiligingstips voor je winkel

      Geen reacties op Slimme beveiligingstips voor je winkel

Binnen de retailbranche komt diefstal helaas nog veel te vaak voor. Om diefstal te voorkomen – of om de kans op diefstal in ieder geval een stuk kleiner te maken – kunnen verschillende voorzorgsmaatregelen worden getroffen. Daarbij zijn er verschillende mogelijkheden, waaronder de aanschaf van een goede kluis en het laten platen van een camerasysteem. In dit artikel vertel ik je er meer over.

Tip 1: een goede afstortkluis

Bij veel retailbedrijven is doorgaans veel cash geld aanwezig. Bedrijven waar cash geld aanwezig is zijn een belangrijke prooi voor veel dieven. Omdat het bovendien vaak druk is, is het vaak lastig om de kassa in de gaten te houden en op tijd geld af te romen. Het is daarom verstandig om te investeren in een goede afstortkluis. Dit geldt niet alleen voor bedrijven in de retailbranche, maar bijvoorbeeld ook voor restaurants en caf├ęs.

Ben je op zoek naar een goede afstortkluis? Op https://www.kluizenwinkel.com vind je een uitgebreid aanbod.

Tip 2: een camerasysteem

Een camerasysteem is niet alleen handig als er iets heeft plaatsgevonden en je wilt de beelden terugkijken om bewijs te achterhalen: het werkt ook preventief. Veel dieven denken namelijk wel een tweede keer na om te stelen als zij zien dat er een camerasysteem aanwezig is. Beveiligingscamera’s zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en met verschillende handige functies. Als je overweegt om je winkel te voorzien van zo’n systeem, is het verstandig om je te laten adviseren door een expert.

Tip 3: detectiepoortjes

Detectiepoortjes – ook wel alarmpoortjes genoemd – zijn onmisbaar voor een goedbeveiligde winkel. Wanneer een dief met niet-afgerekende producten de poortjes passeert, zal het alarm afgaan. Detectiepoortjes zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en op basis van verschillende technieken. Net als bij kluizen en camerasystemen, is het belangrijk om je vooraf te laten adviseren door een expert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *