Trixie heeft alles in huis!

Een huisdier is een deel van je familie. En als onderdeel van je familie wil je goed voor ze zorgen, of het nou een kat, hond, konijn of parkiet is! Je kunt je huisdier gezond houden mede dankzij genoeg beweging, liefde, en natuurlijk is genoeg rust en voeding ook heel belangrijk. Elk dier heeft  behoefte aan iets anders, of dat nou meer calcium of vitamines en mineralen zijn. Het is dus belangrijk om dit goed te onderzoeken! Oude en zieke dieren hebben wellicht wat meer ondersteuning nodig. Maar wat dan?

Als je door de bomen het bos niet meer kan zien door alle merken en producten, raden wij Trixie aan. Trixie is een huisdierengigant die alles onder één dak heeft; van spelletjes tot kleding en voeding!

Assortiment.

Dit merk is zelfs bereid een stapje (letterlijk) verder te gaan voor je huisdier, het produceert namelijk hondenschoentjes. Dit lijkt misschien een beetje gek, maar in de hete zomers kan het asfalt op straat lelijk verhitten. Daar loopt je huisdier met zijn zachte kussentjes dan op, die uiteindelijk van de hitte kunnen verschroeien. Pak de pootjes dus stevig in als het echt heet wordt op straat. In Amerika gebeurt dit al regelmatig, maar in Nederland zijn er tot dusver niet zo veel  uitzonderlijk hete dagen geweest. Toch merk je dat de zomers steeds heter worden, dus sla deze schoentjes alvast in voor je hond!

Naast schoenen heeft Trixie een aantal producten waarvan je weet dat je het nodig hebt, maar waar je niet eerder op bent gekomen. Wat kan jij nou echt gebruiken voor je huisdier? Een loopplank van de grond naar je bank of bed, bijvoorbeel! Voor honden of knaagdieren zijn de klein om grote hoogtes te springen. Help ze daarom een handje!

Maar dat is niet alles. Ook qua kleding kun je bij Trixie terecht. Een regenjas? Lekkere warme trui of sokken, of een diervriendelijke muilkorf?  Alles is aanwezig.

Veiligheid voorop.

Ook over oudere dieren of zieke dieren is goed nagedacht. Wat kan een dier met incontinentieproducten goed gebruiken? Een luier, natuurlijk. Ook voor de veiligheid van de dieren zijn er producten. Zo willen katten nog wel eens hun eigen plan trekken en overal op springen of uit klimmen. Trixie heeft onder andere balkon netten, beschermrekjes voor op de ramen, en barrieres voor honden. Mocht je een hond hebben die graag overal met je meesnufelt, dan kan een barriere in de deuropening een uitkomst zijn. Zo kan je hem bijvoorbeeld in de kinderkamer zetten, de woonkamer, of slaapkamer. Overal waar je de hond liever niet bij hebt. En voor de katten hoef je je geen zorgen meer te maken dat alle ramen dicht zijn met de veilige hekjes ervoor.

Als je nog twijfelt, neem een kijkje op de site. Ook als je gewoon een dierenliefhebber bent zit er wat tussen, zoals egelhuisjes, eekhoornvoeders en meer!